Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Španělsko – dovolená přesně na míru vašemu přání

Chcete si na dovolené vedle zaslouženého odpočinku užít také trochu dobrodružství? Dovolenou ve Španělsku přece můžete prožít jinak než jako většina turistů, kteří jsou vázáni na jedno město, případně na předem organizované výlety. Cestovní kancelář Neckermann k vám přichází se speciální nabídkou dovolené ve Španělsku, abyste si zemi plnou slunce, ale i historických památek a neopakovatelné atmosféry mohli užít podle svého přání. 

Dovolená 2012 – Španělsko nabízí odpočinek i vzrušení v jednom

Pokud jste si zvolili cestu do Španělska autem v rámci odpočinku nezapomeňte navštívit jednu z nejžádanějších španělských lokalit Costa Brava, na pobřeží táhnoucím se až ke hranicím Francie. Díky možnosti vlastní dopravy se dostanete i do nejodlehlejších, a přitom nejzajímavějších míst. Otevře se vám prostředí katalánských ulic a můžete si vychutnat přírodu i historii, která dýchá na každém kroku, zejména v nedaleké Barceloně.

Jistě oceníte i celou řadu výhod a slev, které Neckermann CK přináší (program pro rodiny nebo sleva za včasnou rezervaci). Můžete se přesvědčit, jak krásné počasí Španělsko skýtá a jaké možnosti dovolené Španělsko nabízí v roce 2012.

Zájezdy s Neckermann CK - každé přání předem splněné

Chcete však, aby vaše dovolená ve Španělsku proběhla přesně podle vašich představ, a přitom nejste řidič, který by se chtěl vydat autem Evropou? Nebo jste už ve Španělsku byli a chcete se svým autem procestovat nové země? Chcete poznat nejen oblíbené jižní odpočinkové státy, ale i jiné, orientální kultury? 

Pak je tu pro vás speciální nabídka zájezdů autem do Itálie, Chorvatska, nebo i Francie a zájezdy letadlem do dalších zajímavých končin, antického Řecka, pohádkového Turecka nebo za poznáním starých civilizací v Egyptě

Cestujte podle svého přání a starosti zanechte nám.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 2 935 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Španělsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na stránkách Španělsko.Světadíly.cz najdete vše o Španělsku. Vedle článků zde najdete informace o španělských destinacích, městech a památkách, tipy na zajímavé poznávací zájezdy, pobyty u moře, levné letenky a last minute zájezdy.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA