Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Prázdninový klub Evropa

Prázdninový klub Evropa

Rumunská 12
120 00 Praha 2-Nové Město
Telefon: 222 511 150
Web: http://www.pke.cz
Email: info@pke.cz

 

CK Prázdninový klub Evropa patřila v 90. letech mezi první vlnu cestovních kanceláří založených v nové éře cestování. Od počátku své existence se zaměřila na organizování zájezdů do tehdy jedné z nejžádanějších evropských destinací-Španělska.

Pro české cestovatele jako jedna z prvních objevila Andalusii, nejjižnější část Španělska, a zavedla do tamní metropole Málagy první charterové lety. Snažila se, někdy úspěšně, jindy zase méně, o otevření nových a méně navštěvovaných destinací ve Španělsku, jako la Manga del Mar Menor, Valencie, Alicante, Costa de la Luz, Menorca. Zároveň se společnost profilovala jako organizátor prodloužených víkendů do španělských metropolí (Madrid, Barcelona, Sevilla), na pobřeží Andalusie a ostrov Mallorcu za velmi zajímavé ceny, převážně v období španělských svátků, kde hrálo klíčovou roli vytěžování charterových letů ze Španělska do Prahy v opačném směru českými klienty. 

V současnosti se cestovní kancelář orientuje na zájezdy do Španělska a dalších destinací na míru, což je činnost postavená na dobré znalosti teritoria, kdy je klientovi zařízen zájezd či pracovní cesta s programem, termínem a ubytováním podle jeho přání. K tomu kancelář disponuje interním rezervačním systémem, který umožňuje vyhledat a okamžitě rezervovat, i nezávazně, za agenturní ceny ubytování v jakékoliv evropské zemi a ve vybraných zemích mimo Evropu. Nejširší nabídkou ubytování však společnost disponuje ve Španělsku a Itálii, kde nabídka, v řádu tisíců ubytovacích zařízení, pokrývá veškeré území těchto států. Nadále se ve vybraných termínech organizují prodloužené víkendy do Andalusie a Sicílie. Nechybí ani agenturní činnost, tedy prodej produktů dalších cestovních kanceláří působících na zdejším trhu z katalogů a podle nich vytvořená nabídka jak klasických plážových destinací – Řecko a jeho ostrovy, Chorvatsko, Portugalsko, Turecko, Bulharsko, Egypt, Mallorca, Kanárské ostrovy-Tenerife, Gran Canaria, Lanzatore, Fuerteventura, Madeira, tak i exotických destinací jako jsou Thajsko, Srí Lanka, Maledivy, Kuba, Dominikánská republika, Zanzibar, Keňa.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Španělsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.