Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK FISCHER

CK FISCHER

Na Strži 1702/65
140 62 Praha 4-Nusle
Telefon: 800 121 010
Web: http://www.fischer.cz
Email: info@fischer.cz

 

Zkušenosti prověřené časem a silné zázemí
Cestovní kancelář FISCHER,a.s. byla založena v České republice v roce 1999. O čtyři roky později, v roce 2003, dochází ke změně vlastnické struktury a novým majoritním vlastníkem se stává společnost K & K Capital Group (KKCG). Rok 2003 tak znamená pro společnost významný milník: firmu se daří stabilizovat, aby následně významně posílila své postavení na trhu a nabídla veřejnosti široké spektrum exkluzivních služeb.

Kvalita především
Naši zákazníci oceňují zejména vysokou kvalitu našich služeb, garantovanou úroveň hotelů a spolupracujících obchodních partnerů stejně jako naši celkovou spolehlivost, otevřenost a zejména pak osobní přístup k řešení přání a požadavků našich klientů.

Proč se rozhodnout pro Cestovní kancelář FISCHER
Nabízíme nejen osvědčenou kvalitu a osobní přístup, ale také celou řadu jedinečných služeb, které nám propůjčují značný náskok před konkurencí:

ITQ Kodex – garance úrovně služeb zakoupeného zájezdu spolu s jednoznačně vymezenou finanční kompenzací v případě nesplnění některé z podmínek.

Early check-in – možnost dřívějšího ubytování dle přání klienta – už žádné čekání s kufry na pláži.

Late check-out – možnost prodloužení ubytování dle přání klienta tak, aby měl k dispozici komfort vlastního pokoje až do odletu.

Transparentní časy odletů – abyste si lépe mohli naplánovat svou dovolenou, vždy vám sdělíme přesné časy vaší cesty.

Funtazie Klub – program dovolených u moře připravený na míru rodinám s dětmi včetně rozsáhlých aktivit zajišťovaných česky mluvícími animátory.

On-line prodej – jako první cestovní kancelář na českém trhu jsme zavedli skutečný on-line prodej, kde ihned vidíte, zda je vámi vybraný zájezd k dispozici, a můžete jej také on-line zaplatit.

Naše produktová nabídka uspokojí každé přání:
Letní letecké zájezdy k moři – nejširší nabídka na českém trhu jak z hlediska středomořských destinací, tak i z hlediska nabídky hotelů (spolupracujeme s více než 600 prověřenými hotely), především v segmentu pěti- a čtyřhvězdičkových zaměřených na kvalitu a profesionální úroveň služeb.
Zimní letecké zájezdy k moři – nejširší nabídka leteckých zájezdů na Kanárské ostrovy, do Egypta a Spojených arabských emirátů.

Exotické letecké zájezdy – náš prodej je nejrychleji rostoucí na trhu; během pouhých 2 let jsme obsadili 2. příčku v prodeji exotických zájezdů.

Individuální cestování – v roce 2008 jsme jako první uvedli na český trh on-line konfigurátor zájezdů pro cestovatele, kteří si svou cestu chtějí naplánovat individuálně.

Naše péče o zákazníky je nepřekonaná:
Disponujeme širokou celorepublikovou prodejní sítí exkluzivních prodejců.

Na lince  80... na vaše dotazy reagují 24 hodin denně 7 dní v týdnu naši zkušení prodejci.

V našich destinacích je vám k dispozici tým profesionálních průvodců

Pro tu nejnáročnější klientelu je připraven VIP servis, který řeší individuální cestovatelská přání na nejvyšší úrovni.

O skupiny a incentivní turistiku se stará zvláštní tým pro korporátní zákazníky.

Zaměřujeme se na poskytování individuálních služeb dle daného profilu zákazníka, od mladých zákazníků, přes rodiny s dětmi až po seniory.

V neposlední řadě je naší výhodou i doprava – více než 70 % všech přímých spojů je provozováno pouze Cestovní kanceláří FISCHER. Pro naše zákazníky to opět znamená pohodlné cestování s kvalitním servisem.

Další kontakty

221 636 363

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Španělsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.