Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Porta Optima - poznávací zájezdy po Evropě i České republice

CK Porta Optima - poznávací zájezdy po Evropě i České republice

Božetěchova 91
602 00 Brno-Královo Pole
Telefon: 603 181 862
Web: https://www.portaoptima.com/
Email: portaoptima@seznam.cz

 

Cestovní kancelář PORTA OPTIMA se specializuje na zájezdy za poznáním, kulturou i zábavou do celé Evropy i po České republice. Našim cílem je zprostředkovat zákazníkům poutavě co nejvíce informací o navštívených místech, zajistit jim na cestě maximální pohodlí a docílit tak všeobecnou spokojenost.

Podívejte se na naši aktuální nabídku zájezdů na rok 2019 a 2020.

Našimi nejoblíbenějšími destinacemi jsou Francie, Německo, Velká Británie, Rakousko a Slovinsko. Dále jezdíme do Beneluxu, Chorvatska, Švýcarska, Lichtnštejnska, Skandinávie, Maďarska, Itálie, Polska, Španělska či Gibraltaru.

Jezdíme výhradně luxusními klimatizovanými autobusy vybavenými WC i bufetem, lednicemi a DVD.

Klienti dostávají na cestě informace kromě výklad u průvodce i formou DVD projekce k navštíveným místům, která obrazem doplní slovo průvodce, dále je výklad doplněn i hudebními vstupy, plány, mapami a dalšími infomateriály. Klientům nabízíme možnost polopenze a obědového balíčku.

Porta Optima

Při sjednávání zájezdu pro kolektivy dáváme přednost osobnímu jednání, aby zájezd odpovídal požadavkům skupiny i věkové kategorii, měl svou vůdčí myšlenku a byl takzvaně" ušit na míru".

Každý zájezd připravený naší CK má své téma a zaměření, akce vede historik s mnohaletou praxí v cestovním ruchu.

Tým našich zaměstnanců má mnohaletou praxi v cestovním ruchu i s prací s žáky, studenty apedagogickými kolektivy. Proto velká část našich zájezdů je připravena pro školy všech věkových kategorií i zaměření. Zájezdy lze doplnit individuálními zájemci. Naše CK připravuje exkurze a zájezdy na zakázku, tzn., že každá škola může námi předložený vzorový program upravit dle svých představ nebo si zadat své specifické požadavky, na základě kterých bude program vytvořen a zrealizován. Program jednotlivých akcí je vždy uzpůsoben věku a znalostem účastníků.

Porta Optima

PORTA OPTIMA je latinský název a znamená NEJLEPŠÍ BRÁNA. Věříme, že bude pro Vás ta nejlepší brána k poznání, relaxaci i zábavě.

ČLÁNEK CK:
Nejen za vínem do Champagne
Porýní - romantická oblast Německa

Další kontakty

Najdete nás u našich provizních prodejců:

CK RELAX ADRIATIC, Nádražní 22, 702 00 Ostrava, tel. 596 111 956, 604 227 794

CK RELAX ADRIATIC s.r.o., Masarykova 12, 602 00 Brno, tel. 547 214 077, 604 227 789

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Španělsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.