Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Španělsko - letoviska, lokality a destinace

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Španělsko“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Španělsko.

Rekreační apartmány a vily v La Torre Golf resort - španělská pohoda

Rekreační apartmány a vily v La Torre Golf resort - španělská pohoda

Babí léto s teplotami kolem dvaceti stupňů Celsia trvající až do prosince, snadná dostupnost, mnoho zajímavého k vidění nejen na místě, ale i v blízkém okolí a neuvěřitelně nízké ceny ubytování přímo vybízí k návštěvě prázdninového komplexu La Torre Golf resort ve španělské provincii Murcia, jenž je vzdálen jen hodinu jízdy autem směrem na jih od letiště v Alicante.

celý článek

 

Poutní zájezdy do Santiaga de Compostela

Poutní zájezdy do Santiaga de Compostela

Pouť k hrobu svatého apoštola Jakuba Staršího patří už od středověku k význačným poutním cestám, stejně významným jako byly poutní cesty do Říma či Jeruzaléma. Hrob se nachází v městě Santiago de Compostela ležícím na severozápadním cípu Španělska a s CK Veligradtour se k němu můžete vypravit i Vy.

celý článek

 

Španělsko – dovolená přesně na míru vašemu přání

Španělsko – dovolená přesně na míru vašemu přání

Chcete si na dovolené vedle zaslouženého odpočinku užít také trochu dobrodružství? Dovolenou ve Španělsku přece můžete prožít jinak než jako většina turistů, kteří jsou vázáni na jedno město, případně na předem organizované výlety. Cestovní kancelář Neckermann k vám přichází se speciální nabídkou dovolené ve Španělsku, abyste si zemi plnou slunce mohli užít podle svého přání.

celý článek

 

Královské město Madrid – srdce Španělska

Královské město Madrid – srdce Španělska

Krásné a obdivované hlavní město Španělského království leží v jeho samém srdci. Návštěvník zde nenajde příliš mnoho histricky cenných památek, na každém kroku však poucítí tradiční španělskou lidovost, místní obyčeje a zvyky, kterým na druhé straně sekunduje přepych královských paláců a šlechtických domů.

celý článek

 

Barcelona - Muzeum Joana Miró

Barcelona - Muzeum Joana Miró

Vysoko nad barcelonským přístavem se na svahu kopce Montjuïc nachází Muzeum Joana Miró, který je považován za praotce moderního umění. Jeho díla dodnes uchvacují spousty jeho obdivovatelů a milovníků umění. Návštěvu muzea věnovaného tomuto jedinečnému umělci byste při prohlídce španělské Barcelony neměli vynechat.

celý článek

 

Costa del Azahar - Pobřeží pomerančového květu

Costa del Azahar - Pobřeží pomerančového květu

Costa del Azahar, neboli Pobřeží pomerančového květu, se nachází jižně od Barcelony. Také zde se setkáte s dlouhými a širokými písčitými plážemi, které jsou omývány krásně čistými vodami Středozemního moře. Přátelské prostředí a příznivé cenové relace dělají z Costa del Azahar ideální místo pro dovolenou.

celý článek

 

Menorca – ostrov plný barev

Menorca – ostrov plný barev

Poněkud zastíněný slávou své větší „sestry“ Mallorcy je druhý Baleárský ostrov Menorca ležící jen 40 kilometrů severovýchodním směrem. Je to však ostrov neméně krásný, oplývající rozmanitou krajinou, nedotčenou přírodou a nabízející dokonalé možnosti rekreace v pobřežních vesničkách pyšnících se jedinečnými stavbami i atmosférou.

celý článek

 

Golf na Kanárských ostrovech - La Gomera

Golf na Kanárských ostrovech -  La Gomera

La Gomera je nejen nejmenším, ale také nejzelenějším ostrovem Kanárského souostroví. Rozkládá se na území cca 400 kilometrů čtverečních a je přitažlivý především svou jedinečnou přírodou a rozmanitou krajinou. O La Gomeře se říká, že je kouzelným ostrovem, který se vryje do paměti každému, kdo jej navštíví.

celý článek

 

Golf na Kanárských ostrovech - Gran Canaria

Golf na Kanárských ostrovech - Gran Canaria

Gran Canaria rozkládající se na ploše 1 533 km2 je největším ostrovem Kanárského souostroví ležícího v Atlantském oceánu. Svou neskutečnou přírodní a kulturní rozmanitostí si ostrov vysloužil přezdívku „miniaturní kontinent“. Je častým cílem nejen milovníků koupání v moři, ale také golfových nadšenců, kteří si mohou zahrát na osmi kvalitních hřištích.

celý článek

 

Mallorca, perla Středomoří

Mallorca, perla Středomoří

Jako „Perla Středomoří“ nebo „Královna Baleár“ bývá nazývána Mallorca, která je největším a nejrozmanitějším ostrovem Baleárského souostroví ležícího ve Středozemním moři. V dnešní době je populárním cílem turistů z nejrůznějších koutů Evropy, lákají je sem překrásné pláže, azurové moře, stálé počasí a nedotčená příroda.

celý článek

 

Kanárské ostrovy - odpočinková dovolená

Kanárské ostrovy - odpočinková dovolená

Kam jet, když si potřebujete odpočinout, nabrat nové síly, okouzlit se krásnou přírodou a odvézt si skvělé zážitky? Kanárské ostrovy vám nabídnou vše, co hledáte, v kteroukoli roční dobu. Na sedmi ostrovech kanárského souostroví najdete vše, co k pořádné dovolené patří.

celý článek

 

Montserrat - ideální výlet z Costa Brava nebo Costa del Maresme

Montserrat - ideální výlet z Costa Brava nebo Costa del Maresme

Španělsko? Tam už jsem přece byl. Řekne si možná mnohý z vás. A bude se to týkat především atraktivních přímořských letovisek. Horší je to s vnitrozemím. I to ale nabízí řadu zajímavých míst, vhodných k výletu od moře. Spolu s CK KALOUSEK nabízíme jeden tip.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Španělsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na stránkách Španělsko.Světadíly.cz najdete vše o Španělsku. Vedle článků zde najdete informace o španělských destinacích, městech a památkách, tipy na zajímavé poznávací zájezdy, pobyty u moře, levné letenky a last minute zájezdy.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA